Cykelrensning & Cykelåtervinning

Gör er cykelrensning till en miljömedveten cykelåtervinning på ett juridiskt korrekt sätt. För mycket kastas istället för att återvinnas. iRecycle hjälper er med jobbet och vi återvinner det. Med iRecycle slipper ni bära, hyra släp, betala skrotning och tvister. iRecycle löser det åt er.

iRecycle.se erbjuder:

- Uppmarkering

- Bortforsling av cyklar

- Magasinering

- Juridisk rådgivning

- (Återlämning)

Vi är redo att erbjuda er hjälp inom 24 timmar i de flesta fall men det är bäst att höra av sig till oss i förskott.

Etablera en kontakt med oss redan idag så hjälper vi er när ni behöver det. Det går bra även om det är aktuellt för er först om ett år.

Mer om hur vi jobbar

Tjänsterna vi utför är juridiskt korrekta. iRecycle har gjort cykelrensningar året om sedan 2012. Först som enskild firma och nu som aktiebolag. Vi ser till att ni får mer plats för de som använder sina cyklar och tar lagligt och korrekt bort de cyklar som övergivits.

Informationen kommer upp till de boende i god tid men inte för långt innan så det skjuts upp. Vi håller cyklarna i karantän i månader så att ingen felaktigt blir av med sin cykel. Har någon cykel rensats felaktigt kan ägaren kontakta oss och få tillbaka sin cykel. Återfå cykeln: avgift 350kr.

De cyklar som sedan blir över återvinner vi till mekaniskt toppskick. Att bara sälja dem vidare utan att laga dem gör att de hamnar som skräp igen. Nej, vi gör jobbet så folk får en ordentlig cykel. 

Förutom att cyklarna återvinns hjälper iRecycle socialt utsatta tillbaka till arbetsmarknaden genom att lära dem hantverket.