Our repaired bicycles

Ready bikes

Mechanical top quality - receipt, full warranty

iRecycle säljer begagnade cyklar i mekaniskt toppskick. Vi går igenom dem helt och hållet. Sen säljer vi dem med kvitto och full garanti om det mot förmodan skulle vara några problem. Vi har en testbana i garaget precis intill så ni verkligen kan testa cyklarna, även i brant uppförsbacke. Vi har vanligtvis många färdiga cyklar i lager men skulle ni inte hitta något har vi även ca 50 som är på väg att bli klara. 

Snart färdiga cyklar

Stort urval

Vi har många cyklar att välja bland som vi ska göra iordning. Är våra färdiga cyklar slut eller om ni hittar er drömcykel bland de som inte är färdiga, så går dessa att boka och vi gör klart dem på några dagar. 

Bokade cyklar 

Om ni bokar en cykel som ännu inte är färdig så kommer vi att göra iordning den till mekaniskt toppskick. Sen kontaktar vi er så ni kan komma förbi och testa eller meddela oss att ni hittat något annat. Ni förbinder er alltså inte till att köpa cykeln förrän ni är helt nöjda med den. Ni bokar en cykel bland de som finns här i butiken (inte online). Vi håller stängt när bokningarna är för många och öppnar igen när vi har cyklar att sälja.